Over mij

Als ik het uiterlijk van een supermodel had gehad, dan had ik dit werk nooit gedaan.Als kind (en lang daarna) was ik erg verlegen en durfde niet op te vallen. Totdat ik tegen mijn 40e en er achter kwam dat oud worden niet voor iedereen vanzelfsprekend was, vond ik het tijd worden om de dingen te doen waarvan ik altijd al gedroomd had.

Zo startte ik mijn bedrijf met de verkoop van kinderkleding. Al gauw specialiseerde ik mij in kinderkleding voor kinderen met een ander maatje, nl. voor dunne en stevige kinderen, waar ik meer voldoening van kreeg.

Op deze manier kreeg ik te maken met het verdriet en onzekerheid dat mijn jonge klanten voelden over hun uiterlijk, zelfs al waren ze nog zo klein. Doordat ik mijn klantjes beter wilde adviseren en begeleiden, reisde ik het hele land door vanuit de Achterhoek en volgde diverse opleidingen op het gebied van uiterlijk en uitstraling.

Dat heeft geresulteerd in het feit dat ik momenteel gediplomeerd mode-adviseur, visagist, kleurconsulent en imageconsulent ben en ik volgde bovendien de specialisaties damesstijl, herenstijl, zakelijke dresscode voor de man en zakelijke dresscode voor de vrouw.

Bij deze opleidingen leerde ik het maximale uit mensen te halen door de punten waar je niet zo blij mee bent te camoufleren en de positieve punten te accentueren, zodat je tevreden kunt zijn met jezelf en dat ook zult uitstralen.

Uiteindelijk bleek in het adviseren en begeleiden mijn werkelijke passie te liggen en heb ik besloten mij geheel te richten op het geven van kleding-en kleuradviezen. Zo was Just Beautiful Kleding-en Kleuradvies geboren, genoemd naar de voorletters van mijn broertje Jan-Bernard, die op 32 jarige leeftijd overleed.

Nog steeds blijf ik mij verder ontplooien door het volgen van diverse opleidingen en cursussen op het gebied van uiterlijke presentatie om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en ik zal dat in de toekomst zeker blijven doen.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen er met de juiste hulp en kennis er goed uit kan zien en kan veranderen van een onopvallend rupsje in een prachtige vlinder. Ik help je graag jouw mooiste kleuren en kleding te vinden zodat je uiterlijk klopt met je innerlijk en die het beste uit jouw uiterlijk naar voren halen. Hierdoor zul je er goed uitzien en dat zal je het zelfvertrouwen geven dat je wenst.

Ik pak het uiterlijk aan, maar mijn missie is pas geslaagd als het innerljk uiteindelijk de ware metamorfose ondergaat. Dit is mijn verhaal.

"Haal het maximale uit jezelf en leer tevreden te zijn met wat je hebt. Op die manier en op die manier alleen, zul je vol zelfvertrouwen het leven tegemoet kunnen treden. Een ding weet ik zeker; zonder kleding-en kleuradvies zou ik nog steeds een rupsje zijn".

Diana WillemsenHeb je nog vragen?
Neem gerust contact met me op! Je kunt mailen naar info@kledingenkleuradvies.nl of bellen op telefoonnummer 06-36311964
om te bespreken wat jouw vraag is en wat ik voor je kan betekenen.